Products

Wij verzenden met

Verzending & Condities

Bij het klikken op de knop BESTELLING PLAATSEN wil je natuurlijk heel snel je item(s) in huis hebben. Uiteraard doen wij er alles aan om de bestelling zo snel mogelijk bij jou thuis af te leveren. Als je op werkdagen voor 16:00 uur bestelt, versturen we het dezelfde dag nog met PostNL en heb je je item(s) misschien de volgende dag al in huis! Alleen op werkdagen worden onze pakketjes naar je verstuurd. Bestellingen die op vrijdag na 16:00 geplaatst worden kunnen wij maandag pas behandelen en verzenden.                                         

Kosten

De standaard verzendkosten zijn € 6,95 voor Nederland en € 12,50 voor België en Duitsland.
Als je boven een aankoopbedrag van € 60,- bestelt, versturen wij het pakket (binnen Nederland) gratis naar je toe! Indien gekozen is verzekerd verzenden dan is de verzending verzekerd tot de bestelwaarde bij evt. beschadiging of verlies. Toeslag voor deze service is € 5,00 ex. We adviseren deze toe te passen bij kostbare machines of grotere bestellingen.

Verzekerde verzendingen

Bij waardevolle producten als polijstmachines en stofzuigers passen wij standaard een verzekerde verzending toe. Gezien wij geen verzendkosten boven de € 60,- in rekening brengen zijn de kosten voor een verzekerde verzending ook gratis.

Verzendbevestiging

Zodra Poetsmijnauto.com jouw pakket heeft verzonden krijg je van ons een verzendbevestiging. Daarin staat een Track & Trace nummer. Wanneer de code begint met 3S kun je je pakket volgen door op deze code te klikken.

Mocht uw aflever adres in een ander land bevinden dan kun u altijd een mail te sturen naar [email protected]. Mocht u liever telefonisch contact hebben dan kunt u ook altijd onze klantenservice bellen via +31 (0)13-3029040 (Wij spreken Nederlands en Engels en staan u graag te woord).

Loading...

Pin It on Pinterest